« terug naar Home

Terschelling Recreatie

Screenshot Terschelling Recreatie

Voor Terschelling Recreatie een zeer uitgebreide custom multisite WordPress installatie uitgevoerd, op basis van een uniek voor Terschelling Recreatie en haar dochtersites (Tjermelân, De Riesen en Terschelling Hotel) ontwikkelde template. Dit project omvat verder zoekmachineoptimalisatie, consulting en een nieuwsbrief en is een samenwerking met Waxle.com (Ontwerp, Projectbegeleiding).

Moose Färg

Geïmpregneerd Hout Verven of Schilderen met Moose Färg houtverf

Voor Moose Färg bezig met het consistent vormgeven van alle Social Media identiteiten, de exposure van de iOS en Android apps vergroten, de Flash applicatie upgraden en klein onderhoud plus toevoegen van functionaliteiten aan de bestaande website.

Verder optimaliseren van de vindbaarheid, zodat ‘hout verven‘, straks net zo goed gevonden zal worden als de Moose Färg site zelf.

Sloterwijk & Heinen Bedrijfsmakelaars

Sloterwijk & Heinen is een jong makelaarskantoor in Emmeloord waarvoor het logo, de huisstijl en site ontworpen en uitgewerkt werden. mr10 was in deze verantwoordelijk voor alle uitingen van Sloterwijk & Heinen. Er werd bijvoorbeeld autobelettering, presentatiemapjes, rolbanners, flyers, vlaggen, raamdecoratie, borden en advertenties in de krant ontwikkeld.

De door mr10 ontwikkelde site is intussen vervangen; ten tijde van het oprichten van Sloterwijk & Heinen, was het begrip aankoopmakelaars nog niet ingeburgerd en de site was toendertijd ingericht om dat begrip te verklaren. In de loop der jaren burgerde de ‘aankoopmakelaar’ in en veranderde de focus van Sloterwijk & Heinen van aankoop- naar bedrijfsmakelaars, waartoe de site een upgrade ondergaan heeft.

Auteur: Maarten van de Voorde