« terug naar Home

Terschelling Recreatie

Screenshot Terschelling Recreatie

Voor Terschelling Recreatie een zeer uitgebreide custom multisite WordPress installatie uitgevoerd, op basis van een uniek voor Terschelling Recreatie en haar dochtersites (Tjermelân, De Riesen en Terschelling Hotel) ontwikkelde template. Dit project omvat verder zoekmachineoptimalisatie, consulting en een nieuwsbrief en is een samenwerking met Waxle.com (Ontwerp, Projectbegeleiding).

Moose Färg

Geïmpregneerd Hout Verven of Schilderen met Moose Färg houtverf

Voor Moose Färg bezig met het consistent vormgeven van alle Social Media identiteiten, de exposure van de iOS en Android apps vergroten, de Flash applicatie upgraden en klein onderhoud plus toevoegen van functionaliteiten aan de bestaande website.

Verder optimaliseren van de vindbaarheid, zodat ‘hout verven‘, straks net zo goed gevonden zal worden als de Moose Färg site zelf.

Bouwbedrijf Joorse

Voor Bouwbedrijf Joorse werd met een minimaal budget een basis site met een simpel Flash intro ontwikkeld. Zonder budget voor logo, huisstijl of iets anders dan een werkende, door hen zelf goed te onderhouden website is door middel van een goed gekozen font toch een eigen identiteit neergezet.

Dutch Premium Horses

Ontwikkeling van huisstijl een communicatie voor Dutch Premium Horses, een startende onderneming die paarden en expertise naar China uitvoert. Er werden voor DPH, naast een standaard correspondentiereeks, presentaties, flyers en rollbanners ontworpen. De kleurstelling is gebaseerd op de in China belangrijke kleuren blauw en goud, terwijl nadrukkelijk weggebleven is van de ‘slechte’ kleuren wit en rood. De DPH site is op WordPress gebaseerd, met from scratch gebouwde templates en een custom op paarden gerichte admin sectie. De site is tweetalig opgezet.