« terug naar Home

Sneaknacht

De Sneaknacht was een avond vol cabaret, literatuur, film, theater en muziek. Toendertijd hebben Thoas en mr10 de vormgeving van alle uitingen van de Sneaknacht gedaan.

Er was volledige vrijheid over de designs, en een deal met een drukker waardoor experimenteren met metallic inkt uit konden. Er werd gekozen voor een vast, afwijkend formaat voor de flyers, zodat deze op zouden vallen in flyerstands, en een terugkerend herkenbaar element in de vorm van het gestreepte logo.

Bekijk ook de flyers of posters voor de Russian Edition, de Verwen Sneak, de 1000 en 1 Nacht Sneak poster en de Sneaknacht on Tour flyer en poster.

De Sneaknacht reeks werd afgesloten met een Supersize Sneak, waarvoor een 3 bij 1 meter poster werd ontworpen.

Auteur: Maarten van de Voorde

De Zuinigste Rijder

Screenshot van het project De Zuinigste Rijder

Een interactieve bouwplaat, waarbij je het uiterlijk en de accessoires op de auto zelf kunt bepalen, werd in opdracht van ARC-Amsterdam (nu Saatchi & Saatchi | Leo Burnett) ontwikkeld voor de campagne ‘de Zuinigste Rijder’. Deze Flash gebaseerde site heeft de mogelijkheid om je eigen patroon voor op de auto te uploaden. De bouwplaat wordt gegenereerd als PDF; die is te printen, zodat je je eigen auto ook daadwerkelijk kunt bouwen.
P.S. Het motorgeluid houdt na 3 keer op.