« terug naar Home

Sovon Vogelatlas Bannerkit

bannerkit-psd

Samen met Thoas.nl een bannerkit voor de Vogelatlas ontwikkeld. Deze kit werd zo ontwikkeld dat op simpele wijze teksten en achtergronden aanpasbaar zijn; alle formaten banners staan in 1 PSD, maar door het vervangen van 2 externe files, en het slim inzetten van slices, is met 1 menu handeling en een Save for Web een complete nieuwe kit te genereren. Achtergrond van deze oplossing, is dat de kit nu, door Sovon zelf, breder dan voor alleen de Vogelatlas ingezet kan worden.

Voorbeeld 1 – met een kleurstelling gebaseerd op de Vogelatlas huisstijl. En Voorbeeld 2 – om te laten zien dat de uitstraling ook heel anders kan zijn.

Naast de kit, bestaande uit een aantal gestandaardiseerde banner formaten, werd een cinematic animated banner ontworpen.

Auteur: Maarten van de Voorde

Sneaknacht

De Sneaknacht was een avond vol cabaret, literatuur, film, theater en muziek. Toendertijd hebben Thoas en mr10 de vormgeving van alle uitingen van de Sneaknacht gedaan.

Er was volledige vrijheid over de designs, en een deal met een drukker waardoor experimenteren met metallic inkt uit konden. Er werd gekozen voor een vast, afwijkend formaat voor de flyers, zodat deze op zouden vallen in flyerstands, en een terugkerend herkenbaar element in de vorm van het gestreepte logo.

Bekijk ook de flyers of posters voor de Russian Edition, de Verwen Sneak, de 1000 en 1 Nacht Sneak poster en de Sneaknacht on Tour flyer en poster.

De Sneaknacht reeks werd afgesloten met een Supersize Sneak, waarvoor een 3 bij 1 meter poster werd ontworpen.

Auteur: Maarten van de Voorde